info
info

Samsung Galaxy Z Flip6 5G 12GB / 256GB Dual SIM Silver Shadow (SM-F741BZSGEUE)

star star star star star 
 100% 

Úhlopříčka displeje 6.7 ", Technologie displeje Dynamic AMOLED 2X, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Snapdragon 8 Gen 3, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 12 GB, Uživatelská paměť 256 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 10 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 50 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nanoSIM; eSIM, Kapacita baterie 4000 mAh, Rozlišení displeje 2640 × 1080 bodů

Více parametrů
Barva:
Uživ. paměť:
loading...  kontrola dostupnosti ...

28 990 Kč

23 959 Kč bez DPH

Přikupte až 4 produkty se slevou 1 778 Kč

Koupit na splátky Cofidis  od 2 899,- /měs.

Nákupem tohoto produktu získáte dopravu ZDARMA

  • CZ distribuce
  • Záruka 24 měsíců
  • Servis v ČR



  • Výrobce: SAMSUNG
  • Kód: SAMGALZFLIP6GRY256

Garance nejlepšího nákupu

99% zákazníku Heureka nás doporučuje.
Průměrná doba dodání zboží je 1,5 dne.



Popis produktu Samsung Galaxy Z Flip6 5G 12GB / 256GB Dual SIM Silver Shadow (SM-F741BZSGEUE)

Huramobil příslušenství

    Čím více Galaxy novinek, tím výhodněji

    1. Vyberte si vaše vysněné produkty a získejte slevu 15 % při nákup tří produktů nebo 10 % slevu při nákupu dvou produktů!
    2. Slevu lze uplatit jen na kombinaci rozdílných produktů. Například telefon + hodinky + sluchátka, případně hodinky + sluchátka, ale také telefon + sluchátka/hodinky
    3. Tato sleva je uplatnitelná jen při kombinaci produktů Galaxy Z Fold6/Flip6, Galaxy Watch Ultra/Watch7, Galaxy Buds3 Pro/Buds3
    4. Pro slevu nelze kombinovat například dva telefony různé barvy
    5. Pro uplatnění slevy nás prosím kontaktujte na emailu: velkoobchod@huramobil.cz
    6. Akce platí do 31.7.2024 nebo do vyprodání zásob

    Klíčové vlastnosti

    • Již šestá populárního véčka s dvojicí nesmírně kontrastních displejů, jež Vám otevírají novou dimenzi používání telefonu
    • Obrovitánský externí displej v podobě 3.4" super AMOLED plošky, která už rozhodně není jen na okrasu - můžete s ní mimo jiné obstarávat notifikace nebo lépe fotit selfíčka 
    • Masivní 6.7" Dynamic AMOLED 2X displej se 120Hz obnovovací frekvencí a podporou HDR10+
    • Elegantní, nesmírně kompaktní design bez viditelného pantu ve čtyřech dechberoucích barevných provedeních, krytý pevným tvrzeným sklem Gorilla Glass Victus 2, hliníkovým rámečkem a jištěný stupněm krytí IPX8
    • Vylepšená fotosestava s 50 Mpx objektivem vybaveným optickou stabilizací a 12megapixelovým „šírem“
    • Všeprostupující schopnosti umělé inteligence v podobě Galaxy AI
    • Naprosto bez uvozovek vlajkový výkon procesoru Snapdragon 8 Gen 3
    • Baterie se zvýšenou kapacitou 4000 mAh25wattové rychlonabíjení + nabíjení bezdrátové i reverzní
    • Nejlepší softwarová podpora Androidu 14 a již tradičně výtečná nástavba One UI 6.1

    Samsung Galaxy Z Flip6

    To nejlepší ohybné véčko pošesté a ještě lépe

    Vlajkový výkon, výrazně vylepšená fotosestava, kombinace úchvatných displejů, rychlé nabíjení, vysoká odolnost i plná voděodolnost a hlavně design, který se snaží skloubit to nejpopulárnější z počátku tisíciletí s nejmodernějšími technologiemi, které jsme dřív znali pouze ze sci-fi filmů - to vše Vám v zase o kus vybroušenější formě poskytne nepřehlédnutelná novinka Samsung Galaxy Z Flip6 5G!

    Šestá verze Flipu znovu překračuje limity možného a i tentokrát zaujme dvojicí displejů – při zaklaplém telefonu můžete fůru věcí obstarávat pomocí velikánského 3.4" super AMOLED panelu v (při tak malých rozměrech obzvláště parádním) rozlišení 720 x 748 a s 60 Hz obnovovací frekvencí. Můžete s ním obstarávat manipulaci s notifikacemi a množství jiných úkonů bez nutnosti otevírat telefon.

    Jakmile Flip otevřete, přivítá Vás plnohodnotný 6.7" Dynamic AMOLED 2X ohebný displej s poměrem stran 22:9 v neskutečně jemném rozlišení 2640 x 1080, jehož působivost podtrhuje i vysoká adaptivní frekvence 120 Hz.

    Nechte se navíc ohromit širokou paletou barev, věrnou reprodukcí jasnějších a výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii AMOLED.

    Sledování videí či filmů je na displeji možné takřka bez jakýchkoli rušivých elementů a díky vysoké jemnosti je i procházení webu a čtení opravdovým požitkem.

    Pomocná ruka v podobě Galaxy AI

    Mílovými kroky narůstající užitečnost generativní umělé inteligence dorazila i do ohebných telefonů od Samsungu! Smyslem klíčové funkce v podobě Galaxy AI je prostě a jednoduše skvělá výpomoc, a to v široké paletě způsobů používání telefonu.

    Ať už je to zkrášlování a pomalu až magické možnosti editace záběrů z foťáků, upscaling natočeného videa či výrazně funkčnější heslovité vyhledávání v galeriích, u focení AIčko kdekdo ocení!

    Mimo obrazovou složku je nutné zmínit například funkci Circle to Search, která jednoduše vyhledá zakroužkovaný objekt či text bez nutnosti dělat se se screenshoty. Po vzoru ChatGPT je možné i pomocí telefonu sesumírovat kvanta informací do stravitelnější formy. Těšit se můžete i na všelijaké inteligentní asistenty, a to v rámci poznámkotvorby, překladů, přepisu hlasu do textu či při prohlížení webu.

    Samsung Galaxy Z Flip6

    Bezpečný i v nešikovných rukou a navíc o ždibec užší

    Miniaturní tělo Flipu sestává z vůbec nejpevnějšího tvrzeného skla Gorilla Glass Victus 2 na zádech a z rámečku ze speciální hliníkové slitiny. Nově je i při všech svých hardwarových pokrocích i o ždibec užší a samozřejmě krásně symetrický i při zaklapnutém stavu! Vnitřní displej je přidržován odolnou, bez problému vyměnitelnou a méně nápadnou ochrannou fólií.

    Na pravé straně rámečku jsou usazena tlačítka ovládání hlasitosti a knoflík zamknutí telefonu, který zde supluje i jako instantní čtečka otisků prstů pro okamžitý přístup k Vašim datům. Jak už bylo zmíněno, tělo tohoto rozkošného přístroje se navíc honosí stupněm krytí IPX8, takže Flip nemusíte zaklapnout ani v dešti a nějaký ten pád do vany či louže mu taky nijak život nezkomplikuje.

    Ať už je však Flip seberobustnější, není od věci nepokoušet štěstí a zainvestovat do adicionální ochranné fólie, případně rovnou do slušivého ochranného krytu či flipového pouzdra, jež mohou rozšířit schopnosti telefonu například o kapsy na legitky či kroužky na prst, zabraňující vyklouznutí tak drahé techniky z dlaně.

    Samsung Galaxy Z Flip6

    Vylepšené trio foťáků

    Multifunkční zadní optika Galaxy Z Flipu6 zdatně využívá scény-rozpoznávající umělé inteligence pro dechberoucí snímky.

    Hlavní čočka nově disponuje 50 Mpx rozlišením a je stále opásána širokoúhlým objektivem s optickou stabilizací obrazu, druhá 12 Mpx kamerka Vám zase umožňuje ultraširoký 123stupňový úhel pohledu. Čočky sousedí s vnějším displejem a jsou schovány za krystalicky čistým, avšak dostatečně odolným tvrzeným sklem Gorilla Glass.

    Kombinace je to výtečná - i díky výjimečné světelnosti čoček budou vaše snímky barevnější a plné detailů, a to nezávisle na denní době.

    Fotoaparát nabízí i tradiční funkce jako automatické ostření, detekci chyb a několikero režimů focení - od obligátního portrétního přes mód panoramatický až po plně manuální Pro mód.

    Díky funkci HDR pořídíte perfektně vyvážené snímky i v přímém slunečním světle. Nechte své kamarády vyniknout - efektně rozmažte pozadí ještě před stisknutím spouště a nechte fotografovaný či natáčený subjekt dokonale vyznít. Flipem samozřejmě nahrajete i video, a to ve formátu HDR10+ a ve 4K v 60 snímcích za sekundu.

    Přední, v průstřelu důmyslně ukrytá 10 Mpx kamerka nabízí s pomocí umělé inteligence ty nejvyladěnější selfies díky zkrášlujícímu módu, i zde využitelné možnosti rozostření a samozřejmě i odemykání telefonu obličejem.

    Ohebnost samozřejmě možnosti telefonu významně rozšiřuje, není tak problém použít kombinaci vnějšího displeje a zadních foťáků k ještě lepším selfíčkům.

    Samsung Galaxy Z Flip6

    Výkon jako vždy na úplném limitu možného a baterka s podstatně lepší kapacitou

    Srdce nových ohebných telefonů šesté generace bije opravdu úctyhodně, i tentokrát se ostatně jedná o to nejlepší, co se aktuálně do telefonů dá vměstnat!

    Vlajkové osmijádro Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 s obdivuhodným výpočetním výkonem o taktu 1 x 3.3 GHz, 3 x 3.1 GHz, 2 x 2.9 GHz a 2 x 2.2 GHz kombinuje v nejlepším smyslu slova brutální, pro hry vyloženě ideální výkon s vynikající životností baterie. Procesoru zdatně sekunduje výtečná operační paměť ve velikosti 12 GB RAM, takže bát se těch nejnáročnějších operací či snad neschopnosti naplno využít rozsáhlého multitaskingu zaručovaného vyladěnou nástavbou One UI netřeba.

    Interní paměť je 256 GB velká, bohužel dále nerozšiřitelná. Místo paměťovky však Flip pojme dvě SIM karty zároveň (konkrétně jednu fyzickou nanoSIM a virtuální eSIM), takže Vám umožní snadno si oddělit osobní život od toho pracovního.

    Kompatibilitě se meze nekladou - rychlé 5G sítě jsou nezbytnou součástí moderních vlajek, nejnovější Bluetooth 5.3 a podpora NFC také nemůžou chybět a svižný standard Wi-Fi 6E je tentokráte k dispozici u obou ohybných lákadel z dílny Samsungu.

    Když už zvuk, tak prostorový! Díky technologii Dolby Atmos a podpoře zvuku ve vysokém rozlišení se můžete nechat přehrávanými multimédii obklopit - stačí zapojit sluchátka do USB-C portu vespod přístroje nebo využít hlasitých stereofonních reproduktorů.

    Záda telefonu ukrývají baterii s podstatně lepší kapacitou 4000 mAh (což je vzhledem k užšímu tělu opravdu s podivem), jež díky inteligentní optimalizaci na svých bedrech utáhne procesor přinejmenším po celý den. Nabijete ji pomocí USB-C kabelu a díky podpoře zrychleného 25W nabíjení v relativním mžiku.

    Pokud se neradi necháte svazovat kabely, přesně pro Vás Flip nabízí i možnost bezdrátového (10W) a dokonce i reverzního nabíjení (4,5W).

    Samsung Galaxy Z Flip6

    Nejpopulárnější systém v telefonech již počtrnácté!

    Zbrusu nová verze velice oblíbeného systému pro mobilní zařízení od společnosti Google. Již 14. generace nazvaná jednoduše 14 i nadále dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Nová verze jako vždy přináší fůru vylepšení, mimo jiné vizuálně i funkčně pozměněný vzhled systému s ještě vyšší mírou možností personalizace a robustní nastavitelností přístupnosti, zase o kus vylepšené zabezpečení Vašich citlivých dat skrze přidělování práv jednotlivým aplikacím nebo nativní zobrazení fotek v Ultra HDR.

    V případě nejnovějších telefonů od Samsungu Vás Android čeká oblažen šikovnou nástavbou One UI 6.1, což mimo jiné znamená ještě širší možnosti přizpůsobení zamykací obrazovky a významně robustnější propojení schopností umělé inteligence s veškerou funkcionalitou telefonu.

    Systém Android 14 nabízí více jak 3 000 000 her a aplikací.



    Obsah balení Samsung Galaxy Z Flip6 5G 12GB / 256GB Dual SIM Silver Shadow (SM-F741BZSGEUE)

    • Samsung Galaxy Z Flip6 5G
    • USB-C kabel
    • Jehla pro vysunutí SIM karty
    • Manuál a další dokumentace


    Video recenze Samsung Galaxy Z Flip6 5G 12GB / 256GB Dual SIM Silver Shadow (SM-F741BZSGEUE)

    Odebírejte náš kanál a o žádné další video už nepřijdete.



    Porovnat tento produkt s jinými

    Samsung Galaxy Z Flip6

    Parametry Samsung Galaxy Z Flip6 5G 12GB / 256GB Dual SIM Silver Shadow (SM-F741BZSGEUE)

    Konstrukce

    Stav
    Nový
    Konstrukce
    Ohebná
    Hmotnost
    Výška
    85,1mm
    Šířka
    71,9mm
    Hloubka
    14,9mm
    Odolné (outdoor)
    Ano
    Typ odolnosti
    IPX8
    Barva
    Konfigurace karet
    Dual SIM (nanoSIM + eSIM)
    Notifikační dioda
    Ne

    Baterie a nabíjení

    Kapacita baterie
    4000mAh
    Vyměnitelná baterie
    Ne
    Rychlonabíjení
    Ano
    Bezdrátové nabíjení
    Ano
    Max. výkon drátového nabíjení
    25W
    Max. výkon bezdrátového nabíjení
    10W
    Max. výkon reverzního nabíjení
    4,5W

    Displej

    Úhlopříčka displeje
    6.7"
    Rozlišení displeje
    2640 × 1080bodů
    Technologie displeje
    Dynamic AMOLED 2X
    Typ displeje
    AMOLED
    Tvar výřezu v displeji
    Průstřel
    Frekvence displeje
    120Hz
    LTPO
    Ne
    Typ ochrany
    Gorilla Glass Victus 2
    Úhlopříčka displeje - 2. displej
    3.4"
    Rozlišení displeje - 2. displej
    720 x 748bodů
    Technologie displeje - 2. displej
    Super AMOLED
    Frekvence displeje - 2. displej
    60Hz
    Typ ochrany - 2. displej
    Gorilla Glass Victus+
    Typ displeje - 2. displej
    AMOLED

    Fotoaparát

    Typy objektivů
    širokoúhlý; klasický
    Počet objektivů zadního fotoaparátu
    2x
    Počet objektivů předního fotoaparátu
    1x
    Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
    50Mpx
    Clona hlavního zadního fotoaparátu
    f/1.8
    Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
    12Mpx
    Clona širokoúhlého fotoaparátu
    f/2.2
    Typ stabilizace obrazu
    OIS
    Stabilizace
    Optická
    Rozlišení předního fotoaparátu
    10Mpx
    Clona předního fotoaparátu
    f/2.2
    Podporovaná rozlišení videa
    3840 x 2160 / 60 FPS
    Zaostřování
    Dual Pixel PDAF
    Funkce fotoaparátu
    bleskHDR

    Konektivita

    Datové služby
    5G; 4G; 3G; 2G
    Bezdrátové technologie
    WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
    Podpora 4G (LTE)
    Ano
    Pásma 4G (LTE)
    800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
    Systémový konektor
    USB-C
    Infračervený port
    Ne
    Bluetooth
    Ano
    Verze bluetooth
    5.3
    Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac/ax
    NFC
    Ano
    Konektor jack 3,5mm
    Ne
    Stereo reproduktory
    Ano
    FM rádio
    Ne
    Podpora OTG
    Ano
    Typ SIM
    nanoSIM; eSIM
    Podpora dvou SIM karet
    Podpora eSIM
    Ano

    Navigace

    Senzory
    Světelný; Přiblížení; Gyroskop; Barometr; Akcelerometr
    GPS modul
    Ano
    Podpora satelitů GPS
    GPS; GLONASS; GALILEO; BEIDOU; A-GPS
    Geotagging
    Ano

    Obecné

    Česká lokalizace
    Ano
    Distribuce
    CZ
    Oficiální představení telefonu
    Červenec 2024

    Operační systém

    Mobilní služby
    Google Mobile Services
    Operační systém
    Android
    Verze OS
    Android 14
    Nadstavba
    One UI 6.1

    Paměť

    Uživatelská paměť
    Paměťová karta
    Ne
    Paměť RAM
    12GB

    Výkon

    Typ procesoru
    Snapdragon 8 Gen 3
    Frekvence procesoru
    3390MHz
    2. Frekvence procesoru
    3100MHz
    Počet jader procesoru
    8
    Grafický chip
    Adreno 750

    Zabezpečení

    Čtečka otisku prstů
    Ano, na rámečku
     
    Více parametrů

    Příslušenství Samsung Galaxy Z Flip6 5G 12GB / 256GB Dual SIM Silver Shadow (SM-F741BZSGEUE)


    1 2 3 4 5 ... 6



    1 2 3 4 5 ... 6




    Alternativní produkty Samsung Galaxy Z Flip6 5G 12GB / 256GB Dual SIM Silver Shadow (SM-F741BZSGEUE)




    Naleznete v těchto kategoriích




    Naleznete v těchto kategoriích






    Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

    Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

    Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

    Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

    Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

    Zavřít
    arr
    arr
    Bonus program
    Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
    arr
    Hlídací pes
    ...
    Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
    Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.