info
info
Hledáme nového kolegu na pozici SKLADNÍK/EXPEDIENT! Práce v Praze. Zájemci pište na: jobs@huramobil.cz

ASUS ProArt PA27DCE-K 27" OLED monitor černý

star star star star star 
 80% 

Klíčové vlastosti26,9" panel OLED 4K (3840 x 2160) HDR s pruhy RGB a 99% barevným gamutem DCI-P3Skutečná 10bitová barevná hloubka a kontrastní poměr 1 000 000:1 zajišťují hlubokou černou a přesné barvyPodpora více form&aacu....

Více popisu
loading...  kontrola dostupnosti ...
70 249 Kč Nejnižší cena za 30 dní

69 589 Kč

57 512 Kč bez DPH

Přikupte až 3 produkty se slevou 363 Kč

Koupit na splátky Cofidis  od 6 959,- /měs.

Nákupem tohoto produktu získáte dopravu ZDARMA




  • Výrobce: ASUS
  • Kód: AT20886009898

Garance nejlepšího nákupu

99% zákazníku Heureka nás doporučuje.
Průměrná doba dodání zboží je 1,5 dne.



Popis produktu ASUS ProArt PA27DCE-K 27" OLED monitor černý

Klíčové vlastosti

  • 26,9" panel OLED 4K (3840 x 2160) HDR s pruhy RGB a 99% barevným gamutem DCI-P3
  • Skutečná 10bitová barevná hloubka a kontrastní poměr 1 000 000:1 zajišťují hlubokou černou a přesné barvy
  • Podpora více formátů HDR (HDR-10, HLG) přináší realistický zážitek
  • Špičkový barevný výkon Delta E < 1 a technologie hardwarové kalibrace ASUS ProArt pro optimalizaci přesnosti barev, jednotnost a zpětný zápis barevného profilu
  • Technologie ASUS Low Blue Light, blokuje paprsky modrého světla, aniž by byl ovlivněn vizuální dojem ze zobrazovaného obsahu a ASUS Flicker Free efektivně redukuje úrovně blikání světla pro minimalizaci únavy očí
  • USB-C podporuje signál DisplayPort, datové přenosy a až 80W napájení externích zařízení pomocí jednoho kabelu
  • Včetně displeje X-rite i1 Display Pro
  • Šikovný design s možností nastavení výšky, náklonu, a dokonce i otočením na výšku je zárukou skvělého soustředění

ASUS PA27DCE-K

Zvýrazní nejjemnější detaily

ProArt Display OLED PA27DCE-K je 26,9" monitor 4K HDR s vynikajícím OLED panelem, který nabízí čisté pruhy RGB a pokrývá 99 % barevného gamutu DCI-P3. To zajišťuje velmi přesné barvy, které zdůrazní nejjemnější detaily vašich vytvoření. Podpora více formátů HDR poskytuje tvůrcům ideální platformu pro práci s rychle se měnícím obsahem HDR. Pro větší pohodlí má monitor integrovaný port USB-C®, který podporuje video, superrychlé datové přenosy a poskytuje 80W napájení prostřednictvím jediného kabelu.

ASUS PA27DCE-K

Posila pro tvůrce

Filmaři a střihači videa jistě ocení monitor s extrémně vysokým rozlišením a širokým barevným gamutem je totiž nezbytným nástrojem pro produkci videa ve formátu 4K HDR. Díky nastavitelnému stojanu a přenosné konstrukci je kamerový monitor PA27DCE-K ideální také pro natáčení na místě, kde lze snadno přesunout na optimální pozici nebo jej umístit tak, aby se minimalizoval barevný posun způsobený okolním osvětlením.

ASUS PA27DCE-K

Pro designéry a fotografy PA27DCE-K zajistí opravdu přesnou reprodukci barev, která zdůrazní detaily na fotografiích nebo digitálních uměleckých dílech. Poskytuje vynikající vizuály a zaručuje, že se kreativní detaily neztratí během cesty od okamžiku zachycení až po tisk nebo výrobu.

Pro koloristy jsou panely OLED známé svou vynikající reprodukcí barev. Monitor PA27DCE-K je předem kalibrován při výrobě, což zajišťuje excelentní věrnost barev s barevným rozdílem delta E < 1. Navíc disponuje funkcí automatické kalibrace, která udržuje vynikající přesnost barev.

ASUS PA27DCE-K

Úžasná nabídka zážitků s OLED

PA27DCE-K využívá technologii OLED, která dosahuje mimořádně přesného ovládání a extrémního kontrastu tím, že každý jednotlivý pixel je vlastním zdrojem světla. PA27DCE-K má čistý panel RGB Stripe OLED s miliardami samosvítících pixelů, které lze individuálně aktivovat, aby reprodukovaly skutečně realistický obraz s hlubokou černou a zvýšeným barevným kontrastem při vysokém jasu. Díky těmto vlastnostem je PA27DCE-K přirozeně vhodný pro mastering obsahu ve formátu HDR.

ASUS PA27DCE-K

Poskytuje výjimečně detailní a realistický obraz s 99% barevným gamutem DCI-P3 na úrovni profesionálního studia. To znamená, že barvy reprodukované na displeji jsou sytější a živější, což činí tento monitor ideální volbou pro barevně náročné projekty, ale také vylepšuje jakýkoli druh obsahu.

Designéři, výrobci a společnosti specializující se na barevná řešení se denně potýkají s rozhodnutími a komunikací týkajícími se barev. Displeje ProArt jsou předem kalibrovány z výroby, aby byla zaručena špičková přesnost barev. Každý monitor prochází přísným a pečlivým testováním, aby byla zajištěna plynulejší gradace barev, a každá úroveň šedé je pečlivě změřena a nastavena tak, aby odpovídala standardu DICOM pro lékařské použití.

Dokonale reprodukuje černé odstíny. Díky tomu, že každý pixel OLED využívá vlastní osvětlení, jednoduše se vypne a zobrazí nejhlubší možný odstín černé. To zajišťuje mimořádně ostrý a jasný obraz i v těch nejtmavších scénách.

ASUS PA27DCE-K

Doba odezvy 0,1 ms zajišťuje mimořádně rychlé video nebo animovaný obsah bez rozmazání. Prosím o úpravu

Intuitivní a inteligentní kalibrace

ProArt Color Center nabízí nástroje pro vzdálené skupinové ovládání a kalibraci, což vám umožní řešit tyto důležité úkoly z centralizovaného místa. Budete moci dálkově ovládat a provádět skupinovou kalibraci, plánovanou kalibraci a přizpůsobit parametry barev tak, abyste udržovali přesnost a konzistenci na profesionální úrovni.

ASUS PA27DCE-K

Technologie kalibrace ASUS ProArt ukládá všechny profily barevných parametrů do interního čipu integrovaného měřítka monitoru ProArt, nikoli do počítače. Monitor lze kalibrovat a následně přepsat vyhledávací tabulku, což uživatelům umožňuje připojit jej k zařízením s různými operačními systémy nebo aplikacemi bez nutnosti upravovat nastavení.

Displeje ProArt jsou kompatibilní s většinou hlavních kalibrátorů, včetně zařízení od společností X-Rite, Datacolor a Klein. Bez problémů také spolupracují s profesionálním softwarem pro kalibraci hardwaru Calman a Light Illusion ColourSpace CMS.

Vychutnejte si věrné barvy

Monitor PA27DCE-K překračuje průmyslové standardy reprodukce barev díky svému 99% barevnému gamutu DCI-P3 a je vybaven skutečnou 10bitovou barevnou hloubkou pro zobrazení více než 1,07 miliardy barev. Kontrastní poměr 1 000 000:1 zajišťuje nejhlubší černou a nejjasnější bílou barvu, což umožňuje monitoru PA27DCE-K přesně zobrazovat i ty nejmenší detaily ve stínech a jasná světla pro neuvěřitelně realistický obraz.

ASUS PA27DCE-K

Špičková věrnost barev

Každý displej ProArt je z výroby předem kalibrován pomocí nového procesu tří stupňů, což zaručuje špičkovou věrnost barev. Displej následně prochází přísným testováním s využitím pokročilé technologie sledování odstínů šedi od společnosti ASUS, což zajišťuje plynulejší barevné gradace, lepší rovnoměrnost a vysokou přesnost barev s hodnotou barevného rozdílu Delta E < 1. Každá úroveň stupňů šedi je rovněž pečlivě změřena a nastavena tak, aby byl zajištěn soulad s přesným standardem DICOM pro lékařské použití.

Nastavení rovnoměrného jasu

Displeje OLED jsou vybaveny funkcí automatického omezování jasu (ABL), která maximalizuje úsporu energie. Při zobrazení bílého (nebo světlého) obrazu v určitém okně displej automaticky ztmavuje obraz s rostoucí velikostí okna.

ASUS PA27DCE-K

Volitelná funkce Jednotný jas v nabídce OSD je užitečná zejména při přepínání mezi okny s výrazně odlišnými úrovněmi kontrastu nebo při změně jejich velikosti, protože udržuje konzistentní úroveň jasu pro pohodlné sledování a přesnější barvy i po několika hodinách používání.

Tvorba v mimořádně živém HDR

Exkluzivní technologie ASUS Smart HDR umožňuje monitoru ProArt Display OLED PA27DCE-K podporovat více formátů HDR, včetně HLG a HDR10. HLG umožňuje uživatelům prohlížet a vytvářet materiály pro vysílání a satelitní televizní platformy, jako jsou BBC iPlayer, japonská NHK TV a DirecTV. Podpora HDR10 zajišťuje kompatibilitu se stávajícími službami streamování videa a rostoucím seznamem her s podporou HDR.

ASUS PA27DCE-K

Displeje ASUS ProArt podporují několik křivek HDR10, včetně PQ Hard Clip, PQ Optimized a PQ Basic, které uspokojí všechny potřeby tvorby obsahu.

HDR Preview umožňuje přímé propojení fotoaparátu s monitorem a zobrazení zachyceného obsahu HDR v plném tonálním rozsahu. Tato funkce je kompatibilní s většinou softwarových platforem pro střih videa a poskytuje přesné simulace finálního výstupu, což usnadňuje a zefektivňuje proces střihu.

Bohatá konektivita

Bohatá konektivita zahrnuje plnohodnotný USB-C, DisplayPort 1.4 a tři HDMI (v2.0) pro kompatibilitu se současnými i budoucími displeji a periferiemi. Monitor je také vybaven konektorem pro sluchátka a rozbočovačem USB 3.2.

ASUS PA27DCE-K

PbP a PiP

Zobrazte dvě až čtyři různá nastavení současně umístěním více vstupních zdrojů na obrazovku vedle sebe a nakonfigurujte nastavení barev každého jednotlivého okna pomocí sRGB, Adobe RGB, DCI-P3, Rec. 2020, Uživatelský režim 1 nebo Uživatelský režim 2.

Druhý vstupní zdroj snadno umístíte do okna v jednom z rohů displeje.

ASUS Low Blue Light

Krátkovlnné modré světlo může potenciálně poškodit váš zrak. Díky technologii AOC Low Blue Light jsou škodlivé paprsky modrého světla blokovány, aniž by byl ovlivněn barevný podíl obrazu. Na rozdíl od některých jiných metod redukce modrého světla, které využívají filtry nebo nastavení způsobující ztlumení nebo žluté zbarvení obrazu, tato technologie zachovává přirozené barevné podání a zároveň minimalizuje negativní vliv modrého světla na vaše oči.

ASUS PA27DCE-K

Technologie ASUS Flicker Free

Technologie ASUS Flicker-Free využívá panel s DC (stejnosměrný proud) podsvícením, což efektivně redukuje úrovně blikání světla. Díky tomu je zatížení zraku a únava minimalizovány, což vám umožňuje plně vychutnat dlouhé a intenzivní herní relace bez nepříjemného účinku blikání na oči.

Ergonomický design

S displejem ASUS ProArt Display vždy snadno dosáhnete pohodlné polohy pro sledování. Ergonomicky navržený stojan s možností nastavení sklonu, otáčení, otáčení a výšky poskytuje pohodlné sledování a používání. Kromě toho je možné jej namontovat na stěnu VESA, abyste ušetřili místo na pracovním stole.

 



Obsah balení ASUS ProArt PA27DCE-K 27" OLED monitor černý

  • Monitor
  • DisplayPort kabel
  • HDMI kabel
  • Napájecí kabel
  • Stojánek s rychločinným uvolňovacím mechanismem
  • USB-C kabel
  • Záruční listr
  • Uvítací karta
  • Kalibrační sonda X-rite
  • Zpráva o předkalibraci barev
  • Návod


Navštivte náš YouTube kanál


Porovnat tento produkt s jinými

ASUS ProArt PA27DCE-K

Parametry ASUS ProArt PA27DCE-K 27" OLED monitor černý

Konstrukce

Stav
Nový
Barva
Černá
Konstrukce
Rovná
Šířka
62,6cm
Výška
43,98cm
Hloubka
26,5cm
Hmotnost
9,43Kg

Obrazovka

Typ panelu
OLED
Obnovovací frekvence
60Hz
Odezva
0,1ms
Jas
350cd/m2
Barevná hloubka
10bit
Povrch displeje
Matný
Poměr stran
16:9

Připojení

Typ připojení
DisplayPort 1.4; HDMI
Další připojení
USB-C; USB 3.2 Gen 1
HDMI
3x
DisplayPort
1x
USB-C
1x
USB
2x
Kabel v balení
DisplayPort; USB-C; HDMI

Rozměry a hmotnost

Hloubka bez podstavce
2,63cm

Spotřeba

Typická spotřeba
32W
Stand-by spotřeba (pohotovostní)
0,5W

Úhlopříčka a rozlišení

Úhlopříčka
27"
Typ rozlišení
4K
Rozlišení
3840x2160px

Vlastnosti a funkce

Hlavní funkce
Reproduktory; HDR; Flicker-free; Filtr modrého světla
Vesa uchycení
100x100mm
 
Více parametrů

Příslušenství ASUS ProArt PA27DCE-K 27" OLED monitor černý







Naleznete v těchto kategoriích






Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.